Välkommen

Välkommen till www.accebakkes.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Till Salu

 

Finns just nu inga valpar till salu. 

Valpkull planeras till våren 2014

 

 

 

 

Unico Dora är dräktig med den tjeckiske ITCH Quintus Corso of Bayer. Quintus bor i Tjeckien och hans uppfödare har flera gånger vunnit priset som bästa uppfödning i Europa. Valparna är beräknade att födas i mitten av oktober och levereras innan jul.  Välkomna att höra av Er för mer information!

Dora är en tik som är utställd med gott resultat. Hon har en otrolig mentalitet med en stor livsglädje och fina arbetsegenskaper. Tränad inom lydnad och spår med goda resultat.  Hon är även en otrolig familjehund och älskar alla hon träffar som hon med glädje ger en "puss".

 

Unico Dora HDA/ED0

 dora-sno.jpg

Quintus Corso of Bayer

Quintus är en helsvart hanne med otrolig utstrålning. Han har en mycket stark mentalitet och rejäla arbetsegenskaper. Han har Europeiska topplinjer. Han liksom Dora kommer från en mycket hälsosam kull med fina leder.

ITCH HDA/ED0

dsc-5417quint-uppstalld.jpgquintos-sittande.jpgquintraduno3arbete.jpg

 

Valparna

Födda 18/10-2012. Tio starka valpar föddes och Dora är en underbar "mamma". Sju hannar och tre tikar som är svarta el brindle. Alla har en mycket bra "skalle" och benstomme, aktiva härliga valpar:)! Det finns möjlighet att tinga valpar:)!! Valparna föds upp i hemmet och är  vana vid barn, katter och hästar vid leverans. De är också koppeltränade och vana att åka bil.  Ring el maila om ni vill veta mera.

 

bild-3.jpg

 

bild-12.jpg

bild-4.jpg

När valpen levereras är den:


SKK-registrerad

Vaccinerad

Chipmärkt

Veterinärbesiktad max 7 dagar före leverans

Avmaskad 

"Dolda fel"-försäkrad i 3 år  

Miljötränad, socialiserad och hanterad

 
En Acce Bakkes -valp säljs enligt Svenska Kennelklubbens köpeavtal.
 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)