Blogg

7/11-2013

Oj vad tiden går.  Här kommer ett par höstbilder

img-0186.jpg

Acce Bakkes Älska

 

img-0185.jpg

Omar

img-0162.jpg

Omar

25/2-2013

Oj de var länge sedan jag bloggade... Alla valpar har nu fått nya hem o jag har viss kontakt med alla, vilket känns jättebra:)! Här hemma har ordningen börjat återställas, kunde inte ens ana att en kull på tio valpar kunde slita så på huset...men de var de värt. Har varit så berikande och roligt att föda upp dessa valpar och sedan se hur mycket glädje de ger sina nya ägare:).  Vi har kvar vår "Älska", de ångrar jag inte alls. Hon är en alldeles underbar liten tjej, glad,  lyhörd, lättlärd, kort sagt underbara egenskaper:)! 

bild-2.jpg

Vi har så smått börjat tänka på nästa kull.. Har ännu inte bestämt hanne och när. Våra föhoppningar är ju Omar corso of Bayer. Han måste friröntgas innan och få "meriter";)

Valpträff har vi också börjat planera för nu till våren, ska bli så spännande:)!!

O så har har vi en hund som söker ett nytt hem. Acce Bakkes Yin som är en femårig Douge de bordeaux tik. Hon är en lugn och mycket snäll tik.

yinny.jpg

15/1

Vår mycket fin Älliot är till salu. De är en kraftig uttrycksfull hanne med vackra ögon.  Han är en mycket glad och kontaktsökande kille. Framåt och intresserad.

dscn3617.jpg

 

Änzo, vår härliga kille får förhoppningsvis ett nytt hem imorgon

dscn3621.jpg

 

8/1

Oj vad tiden har gått snabbt, varit så mycket att göra, men så kul:)! Det börjar bli tomt här hemma nu o jag saknar alla valpar. Jag kan ju omöjligt behålla alla... Är så glad att mina älsklingar el "idioter" som jag ibland säger har fått så fina nya hem. Här hemma har vi Älska som kommer att få stanna, Älliot är kvar o söker ett nytt hem.

Den vackra tjejen "Äkta" lämnade oss först. Denna goa uppfinnigsrika tjej flyttade till Södertälje och verkar ha det hur bra som helst med en "rottis" kompis och massa andra djur på en gård:).

akta-1301.jpg

Foto från Carina o Janne på Äkta

Sedan Äction el Loke som han numera heter. Denna söta lilla kille hade alltid svansen viftande rakt upp, glad och positiv som bara den. Han bor i Kalmar så han har jag hälsat på. Oj så fint han bor o så mycket kärlek han får:). Ny bild på honom kommer senare..

Äspresso åkte dagen efter el Konjak som han numera heter. Han flyttade till Lidköping och fick en vacker svart tjej som heter Whisky, passande el hur;)? Äspresso den fina lugna, trygga killen:).

aspresso-sno-1201.jpg

Konjak (Äspresso)

Våran "lilla" ögonsten med de bedjande ögonen Ässet flyttade strax efter jul till Västerås.  Oj, vad jag saknar honom..

asset-13.jpg

Ässet med sin husse:)

Den härliga, glada, positiva tjejen Ängla flyttade till Unico Lotta. Hon saknas av oss alla, men speciellt av mina söner då hon alltid följde efter dem. Det var ju hos dem de hände saker:)! Jag vet att hon kommer få det så bra hos Lotta:)

angla-13.jpg

Ängla

Vår vackra vackra Älvis flyttade till en familj i Spånga efter återbud från Finland. Där kommer han att bo i en villa tillsammans med två barn.

alvis-13.jpg

Älvis o älton

Änzo lyckades charma min väns pojkvän, detta äv våran knä och soffkompis. Jag hoppas nu att allt går bra med hans nya vän "Noob".

anzo-13.jpg

Änzo

Igår kom det en härlig familj från Laholm och var intresserad av en brindle hanne. Vem faller inte för Ältons blick??

 

alton-13-trappa.jpg

Älton

 

alton-13-bilen.jpg

Älton

 

10/12

dscn3364.jpg

Vår ständiga "rymling" Äkta har lärt sig komma upp i soffan tillsammans med sin favorit Omar (Otto), är detta verkligen tillåtet;).

 

 

dscn3389.jpg

Skönt att värma sig framör brasan, här sitter Ängla

dscn3400-1024.jpg

Busiga Älska, tycker allra mest om att busa i snön:)

dscn3396.jpg

Älton sitter gärna o tittar 

dscn3394.jpg

Nallebjörnen Älvis

dscn3407-1024.jpg

jodå Älska kan ta det lugnt ibland

 

dscn3413-1024.jpg

Mamma Dora börjar komma i form igen, här busas det med Otto:)

dscn3375.jpg

Alla älskar att busa med Otto

dscn3440.jpg

Efteråt bilr man så trötter:)

5/12

Oj vad tiden går. Tänk att valparna är drygt sex veckor och snart klara att flytta till sina hem. Jag kommer att gråta floder, men det känns bra med alla valpköpare, o jag kan ju inte ta hand om dem alla själv:). Dessa valpar tar all min fritid, knappt jag hinner sova faktiskt, men det är så mysigt. Jag är så stolt över alla valpar, de är så sociala och framåt, de har alltid svansarna viftande uppåt och nyfikna på allt. Måste säga att att alla i kullen är med i "gänget". Det finns fortfarande ett par valpar kvar som inte är sålda:(.

Här kommer lite bilder när de busar i snön:)!!

aspresso-sno-1201.jpg

"Äspresso"

aspresso-galler-1201.jpg

sno-buse-valp.jpg

akta-gar-i-sno.jpg

Ängla

akta-1-1201.jpg

"Äkta"

alska-pa-vag-in-1201.jpg

"Älska" på väg in

20/11

Leksaker är så roligt!!

aspresso-bla-leksak-1120.jpg

Äspresso

angla-luktar-1120.jpg

Ängla busar:)

alvis-med-dora-1120.jpg

Älvis med Dora

alvis-pa-golvet-1120.jpg

Älvis

alska-vid-stovel-1120.jpg

Älska

alska-o-angla-leker-1120.jpg

Älska o Ängla leker

akta-pa-golvet-1120.jpg

De är inte ofta Äkta ligger stilla;)

akta-bla-leksak-1120.jpg

Äkta

acco-tittar-1120.jpg

Acce Bakkes Äction

tunga-1120.jpg

Sötnosar:)!!

 

15/11

Allt är bara bra med de små. Tänkte lägga ut en ny annons och fota dessa små söta, inte helt enkelt märkte jag...

alvis-o-aspresso-1115.jpg

Älvis o Äspresso

alvis-o-tigerhanne-1115.jpg

Älvis o "Tigerhanne"

tre-sotnosar-1115.jpg

Älvis, Äspresso o Äkta

tiger-rosa-1115.jpg

"Tigerhanne"

 

 

13/11

Oj vad stora o sociala de börja bli nu. Valplådan flyttades till den nedre våningen så att ingen valp ska trilla ner för trappan då de nu snabbt tar sig ur lådan. De går på upptäcksfärd i huset med viftande svansar:).

dscn2941.jpg

Hmm vad är detta??

 

dscn2915.jpg

Mat är gott!!

6/11

Valparna är nu två och en halv vecka, o de börjar bli full rulle i valplådan. De har börjat få smaka på valpfoder och de smaskas vilt. De har även börjat leka med varandra, vifta på svansen och morra, helt underbara:)!!

Våran fyra månaders valp Omar of Bayer (Otto), älskar sina småsyskon och vill helst vara i valplådan:). Dora accepterar honom, tror hon tycker de är skönt med hjälp;).

otto-sitter-i-valplada.jpg

Snälla kan jag inte få mysa här en stund

otto-puss-valp.jpg

Pusskalas!

 

otto-ligger-i-lada.jpg

Mys, undrar om jag kan hjälpa mamma Dora med matning

 

De svarta tikarna får prova sängen:)

svart-tik-4.jpg

 

svart-tik-3.jpg

svart-tik-2.jpg

Trött i valplådan

valp-1107.jpg

valp-1106.jpg

valp1105.jpg

 

 

 

31/10

 Tigerungar:)

tiger-nara.jpg

 

tiger-i-hand.jpg

 

tiger-i-filt.jpg

 

otto-o-gaspande-tiger.jpg

Svart hane "Acce Bakkes Äss"

 asset.jpg

 

28/10

 

Hej världen! Valparna har nu blivit 10 dagar och ögonen har öppnats o de växer så det "knakar"

 valp.jpg

 "Tiger" tik

valp-3.jpg

 Svart hanne

valp2.jpg

 "Tiger" hanne

valp-vincent.jpg

 Svart tik myser

bild-6.jpg

 Omar

22 okt -12

 

Oj oj vad Dora har att göra med alla dessa valpar. Alla ska så klart äta samtidigt, kan ju tyckas enkelt eftersom de finns tio spenar, men det finns ju favoriter...Så tio valpar kämpar om fyra spenar länge innan de ger sig och tar en "ledig". Ljudnivån i valplådan är nästan smärtsam tills lugnet lägger sig..

bild-15.jpg

 

Jag kan sitta i timmar och titta på dessa underbara valpar:)! 

//Petra

18/10-12

Den berömda tempen har hoppat upp och ner på Dora den senaste veckan och hon har varit orolig från och till. Så klart att det hela skulle börja imorse då Peter är i sthlm o inte kommer hem förrän om två veckor. Trött och sliten känner jag mig också med ngt influensaliknande i kroppen. Jag har säkert ringt 100 samtal till Peter senaste dygnet o tycker inte jag får klara besked, han borde ju veta som fött upp så många kullar som alfabetet;). Imorse steg då tempen, Fostervattnet gick, innan jag hade de klart för mig hade jag ringt Peter, Lotta och för säkerhets skull djurkliniken..hmm, lite nervös kanske. Lotta ja, de är Unica Lotta som jag köpte Dora av, snäll som hon är satte hon sig i bilen och började köra de nästan tio milen till mig.  Valplådan som har gjorts iordning vägrar dock Dora ligga i. Hon sprang i min äldsta sons rum och drog ner duntäcket o började krysta:)!  Den första valpen kom snart ut, alldeles kolsvart o hur pigg som helst. Allt gick galant, handlaget måste sitta i från min erfarenhet av kattuppfödning. Sen dröjde de nästan 40 min innan valp två kom och sen kom valp tre inom bara några min, oj oj vad svettigt. Sen kom räddaren i nöden, Lotta!! Hon hjälpte oss hela dagen tills den sista valp nr 10 var född. Så skönt att allt gick bra:)!!

bild-18.jpg

//Petra

 

Valparna kom ut!!!

bild-17.jpg

 

 

 

 

 

 

Välkommen

Välkommen till www.accebakkes.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)